Παναθηναϊκός: Οι φήμες για Παλάσιος και μπάσιμο ελληνικής ομάδας

Παναθηναϊκός: Τα χαμένα γκολ του Παλάσιος και η τοξική κριτική

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση στον Σεμπαστιάν Παλάσιος προκειμένου να ανανεώσει με το σύλλογο, ωστόσο η υπόθεση φαίνεται πως έχει πολύ… ζουμί!

Το συμβόλαιο του Σεμπαστιάν Παλάσιος ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και ο μάνατζερ του Αργεντινού εξτρέμ ήρθε στην Ελλάδα για τον πελάτη του.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης, όμως υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές και το θέμα θα πάει για μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» φήμες από το Μεξικό κάνουν λόγο για μπάσιμο ελληνικής ομάδας, εκτός Τριφυλλιού, για τον Παλάσιος.

Πιο αναλυτικά η ΑΕΚ φαίνεται πως είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του Αργεντινού εξτρέμ και μάλιστα ήθελε να κάνει μια πρώτη επαφή προκειμένου να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Αρχικά να αναφέρουμε ότι από τον περασμένο Δεκέμβριο ο Παλάσιος μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα το επιθυμεί, καθώς του δίνει το δικαίωμα ο… ποδοσφαιρικός νόμος!

Ωστόσο όλο αυτό μπορεί να είναι και επικοινωνιακό παιχνίδι από τον μάνατζερ του παίκτη προκειμένου να πιέσει τον Παναθηναϊκό να του κάνει καλύτερη πρόταση και να τον αποκτήσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News