Παναθηναϊκός: Έξαλλοι στην ΠΑΕ με την Αστυνομία

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Κηφισιά - Η ώρα και οι τιμές

Μεγάλη δυσαρέσκεια και προβληματισμός υπάρχει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την Αστυνομία και τον τρόπο που λειτουργεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» ξαλλοι είναι στον Παναθηναϊκό με την απόφαση να κλείσει στο παιχνίδι με τη Λαμία η Θύρα 13, καθώς θεωρούν ότι ο ρόλος της αστυνομίας είναι περισσότερο διακοσμητικός στην όλη υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι μετά τα επεισόδια στου Ρέντη που στοίχισαν τη ζωή ενός 31χρονου αστυνομικού, η πολιτεία πήρε μέτρα, έκλεισε τα γήπεδα και έθεσε ορισμένους νέους όρους στις ομάδες προκειμένου να δεχθούν και πάλι τον κόσμο στις εξέδρες.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έκανε ό,τι του ζήτησε η πολιτεία, για να τη διευκολύνει στο έργο της κι αν υπάρξει κάποια παράνομη συμπεριφορά από τους οπαδούς, τότε η αστυνομία να έχει όλα τα απαραίτητα μέσα να κάνει τη δουλειά τους.

Ωστόσο όλα αυτά τα έργα για την τοποθέτηση σύγχρονων εξοπλισμών στο γήπεδο φαίνεται πως δεν έχουν αντίκρισμα, καθώς όπως λένε στην πράσινη ΠΑΕ δεν είναι δυνατόν να κλείνει η Θύρα 13, διότι η Αστυνομία ουσιαστικά αυτή τη στιγμή έχει αναλάβει έναν εντελώς διεκπεραιωτικό ρόλο και δεν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις.

Από εκεί και πέρα αυτό που τονίζουν από το σύλλογο είναι ότι η Αστυνομία θα πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά της και να εντοπίζει τους δράστες που προχωρούν σε παραβατικές συμπεριφορές.

Ουσιαστικά από τον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι λάθος, καθώς το μπαλάκι πέφτει στις ΠΑΕ, οι οποίες ενώ έχουν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να βοηθήσουν το έργο της Αστυνομίας, τιμωρούνται επειδή δεν μπορεί η ίδια η Αστυνομία να κάνει σωστά τη δουλειά της.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News