Βέρμπιτς: «Όλοι θυμόμαστε πως χάσαμε βαθμούς με τη Λαμίαα»

Παναθηναϊκός: Ώρα μηδέν για Βέρμπιτς και Τζούρισιτς!

Η γκέλα της regular season στη Λεωφόρο με τους Φθιώτες, δεν έχει σβηστεί από το μυαλό των Πρασίνων κι αυτό είναι που τόνισε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ενόψει της αυριανής (14/4) αναμέτρησης του Τριφυλλιού με τη Λαμία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, για το Παναθηναϊκός-Λαμία:

«Θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι με την Λαμία, που έληξε 2-2. Όλοι θυμόμαστε πως χάσαμε δύο σημαντικούς βαθμούς. Οπότε σίγουρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα και θα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Έχασαν επίσης κάποιους παίκτες. Ο Καρλίτος που σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του. Του εύχομαι καλή τύχη τώρα… Προχωρήσαμε προετοιμαζόμενοι πολύ καλά αυτή τη στιγμή, είδαμε πως μπορούμε να χάσουμε βαθμούς και δεν επιτρέπεται πλέον αυτό να συμβεί από εδώ και πέρα.

Πνευματικά σημαίνει πολλά για την αυτοπεποίθηση μας. Να πάμε στα τελευταία έξι παιχνίδια της σεζόν με καλή αυτοπεποίθηση, ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται να προχωρήσουμε όλοι μαζί, με το… μυαλό στο κεφάλι μας. Να είμαστε όλοι μαζί και να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που έρχονται. Έχουμε μπροστά μας τους δύο αγώνες με τη Λαμία και όλοι θέλουμε τους έξι βαθμούς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News