Παναθηναϊκός: Επιτακτική η εδραίωση του... Panathinaikos!

Έγραψε… ιστορία ο Ρέινα κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)

Ενοχλεί τους Παναθηναϊκούς να βλέπουν τους ανταγωνιστές να παίζουν άνοιξη στην Ευρώπη.

Παιχνίδια σαν αυτό που έκανε ο σύλλογος με την Μαρσέιγ και την Βιγιαρεάλ στην Αθήνα δείχνουν πόσο άδικο είναι να συνδέεται η εκπροσώπηση της χώρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το πρωτάθλημα.

Στην Ευρώπη στέλνουμε όσους εξασφαλίζουν εισιτήριο χάρη στην καλή τους κατάταξη – καλύτερο θα ήταν να στέλναμε όσους έχουν αποδείξει ότι το να παίζουν στην Ευρώπη το αξίζουν, πρώτα από όλα γιατί το θέλουν.

Ο Παναθηναϊκός ανήκει στην κατηγορία των ομάδων που τιμούν το ευρωπαϊκό τους εισιτήριο, άσχετα αν αυτό το ξεχάσαμε τα τελευταία χρόνια.

Θυμόμαστε αποκλεισμούς του (και πικρούς και οδυνηρούς) αλλά δεν θυμόμαστε ποτέ κανένα μέλος της οικογένειας του να λέει «δεν πειράζει», γιατί ήρθαν ομαδούλες και του κάνανε πλάκα.

Δείτε τι έγινε π.χ φέτος με τον Ιβάν όταν έχασε στη Λεωφόρο από τη Μακάμπι. Δεν θυμόμαστε ποτέ το σωματείο να παρατάει τίποτα που να έχει να κάνει με την Ευρώπη.

Δεν το έκανε γιατί ως σύλλογος ξέρει ότι εκεί γράφεται ιστορία κι όχι στις εκλογές των Ενώσεων. Η Ευρώπη είναι καθρέφτης και μάλιστα καθόλου παραμορφωτικός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News