Παναθηναϊκός: Αυτούς... φέρνει για ευρωπαϊκή διάκριση!

Τερίμ: «Δεν είναι εύκολο...» - Οι δηλώσεις μετά το σπουδαίο διπλό

Ο Ανταμ Τσέριν είναι μικρός σε ηλικία, το ταβάνι του ακόμα δεν το έχουμε δει. Αν πάει καλά με την Σλοβενία στο Euro δεν αποκλείεται να σκάσουν προτάσεις από το εξωτερικό.

Το ταλέντο δεν του λείπει, μήτε και η προοπτική. Στη διάρκεια της σεζόν αποδείχτηκε χρήσιμος καθώς οι προπονητές (ίσως πιο πολύ από τις ομάδες…) χρειάζονται παίκτες σταθερής προσφοράς.

Βέβαια ο Σλοβένος για να είναι βασικός (και σχεδόν αναντικατάστατος) χρειάζεται περισσότερη έκρηξη στις κινήσεις του (τις απαιτεί η θέση του οκταριού)- έκρηξη που του λείπει όπως και το να κοιτά περισσότερο προς το αντίπαλο τέρμα, να παίρνει προσπάθειες, να σκοράρει 6-8 γκολ τη σεζόν.

Ενας box to box παίκτης, με τρέξιμο, δυναμισμό και τα πνευμόνια του Ανταμ μοιάζει περισσότερο απαραίτητος από έναν ακόμα που θα μπει του χρόνου στο γήπεδο για να «κάνει τον Μπερνάρ», τώρα που ο Βραζιλιάνος αποχωρεί.

Το τριφύλλι την επόμενη σεζόν αν μπορέσει και …δέσει τον άξονά του με Τσέριν-Αράο-Μαξίμοβιτς θα μπορέσει να διακριθεί και στην Ευρώπη, ειδικά αν αρχίσει να παίρνει περισσότερα τέρματα από τους μέσους του.

Εκτός συνόρων χωρίς δεμένο κέντρο και άμυνα, δεν πας πουθενά. Πολυθεσίτες σαν τους τρεις προαναφερθέντες μπορούν να δώσουν πολλά, με τον Τσέριν να έχει περισσότερα χρόνια καλού ποδοσφαίρο μπροστά του συγκριτικά με τους βετεράνους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News