Παναθηναϊκός: Να... προβληματίσει τον Τερίμ η καθοριστικότητα του Βραζιλιάνου
Η εμφάνιση κι η καθοριστικότητα του Αράο στα δυο ματς με ΑΕΚ και Αρη πρέπει να προβληματίσουν τον προπονητή.
Εδώ και χρόνια λέμε ότι ο σύλλογος για να ανέβει επίπεδο πρέπει να σκληρύνει περισσότερο στη μεσαία γραμμή. Πρέπει να βρει παίκτη που να κόβει και να δημιουργεί – ικανό να παίξει δίπλα στον Τσέριν.
Ο Πέρεθ και ο Ζέκα που έχουν αναλάβει αυτή τη δουλειά δεν είναι κακοί παίκτες αλλά δεν έχουν όλα τα στοιχεία που η θέση απαιτεί.
Ο Ζέκα δίνει τρεξίματα και πιέζει τη μπάλα, αλλά η δυνατότητα προσφοράς του είναι ανάλογη με τις δυνάμεις του: στα 36 του δεν είναι πια το “μηχανάκι” του παρελθόντος. Ο Ισπανός ξέρει μπάλα αλλά δεν μαρκάρει.
Ο Βραζιλιάνος είναι πολύ ανώτερός τους, δεν ξέρει τι πάει να πει οικονομία δυνάμεων, παίζει εξαιρετικά και ως στόπερ.
Ο Αράο είναι ψηλός, προσθέτει κυβικά στο σχήμα, (πράγμα χρήσιμο σε μια ομάδα που παίζει με πολλά μεγάλα κορμιά), επιταχύνει, δεν δυσκολεύεται στο αμυντικό transition, ούτε στη μεταφορά της μπάλας, αν και στο μοίρασμά της υπάρχουν καλύτεροί του αφού δεν είναι και κανένας μάγος της στρογγυλής θεάς.
Είναι όμως ο παίκτης που εμπιστεύεται πιο πολύ από κάθε άλλον ο Τερίμ, το μεγαλύτερο πασπαρτού που υπάρχει στο Κορωπί. Τόσο καιρό τον συνηθίσαμε στόπερ αλλά στη φυσική του θέση μπορεί να δώσει περισσότερα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ