Παναθηναϊκός: Δικαιολογημένη η κίνηση για Παλάσιος

Έστω και καθυστερημένα ο Παναθηναϊκός κάνει κίνηση για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος ώστε να τον κρατήσει στις τάξεις του.

Παναθηναϊκός: Πότε και τι ώρα είναι η κλήρωση των πλέι οφ

Ο Παλάσιος βγάζει το ψωμί του γιατί έχει την ικανότητα να παίζει πάντα κοντά στο 6-7, χωρίς αυξομειώσεις στην απόδοσή του.

Συν μεγάλο ότι είναι έξυπνος παίκτης που παρά το αντιτουριστικό στυλ του ξέρει να παίζει στα κενά μέτρα, ενώ δεν του είναι αδιάφορο και το μαρκάρισμα.

Πολλές φορές φαίνεται εύκολο να βλέπεις από την εξέδρα ή από την τηλεόραση έναν ποδοσφαιριστή να διαβάζει το κενό και να κινείται σε αυτό.

Στην πράξη όμως είναι μία λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά. Ειδικά στη χώρα μας ελάχιστοι ποδοσφαιριστές διαθέτουν ανεπτυγμένη αυτή την ικανότητα. Διαχρονικά οι περισσότεροι δεν την συνδύαζαν και με καλά τελειώματα.

Ο “Τούκου” δεν είναι ότι λάμπει, δεν έχει πλήρες πακέτο (του λείπει η καλή σέντρα και η ντρίπλα, βασικό προσόν για εξτρέμ) για να δικαιούται κανείς να τον θεωρεί μεγάλο παίκτη όμως έχει αυτόν τον συνδυασμό που τον κάνει χρήσιμο, ξέρει να διαβάζει το κενό, να καλύπτει τον μπακ του και να τελειώνει φάσεις.

Είναι χάρισμα να αντιλαμβάνεσαι που θα πάει η μπάλα και στον σωστό χρόνο να είσαι εκεί. Μακάρι να μείνει…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr