Παναθηναϊκός: Οι τέσσερις παράγοντες που δείχνουν… στέψη!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-3: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Τι και αν όλοι τον είχαν ξεγράψει; Ο Παναθηναϊκός με σπουδαίες νίκες στα play-off επέστρεψε για τα… καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος!

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ μέσα στην Λεωφόρο έφερε την καταστροφολογία στους «Πράσινους», αλλά οι απανωτές νίκες με ΑΕΚ και Άρη σε συνδυασμό με τις γκέλες των συνδιεκδικητών δίνουν… αβαντάζ σε κόσμο & ομάδα.

Μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει περάσει τα περισσότερα ντέρμπι, με το εξάποντο κόντρα στην Λαμία να είναι must ενόψει της συνέχειας αφού μπορεί να τον φέρει ακόμα και στην πρώτη θέση.

Σε αντίθεση με τους… διώκτες του, στο Κορωπί δεν υπάρχουν απουσίες και τραυματισμοί αφού για πρώτη φορά στη σεζόν είναι άπαντες παρόντες στην διάθεση του Τερίμ.

Η αύρα του αυτοκράτορα καλά κρατεί, αφού υπό τις οδηγίες του, η αρμάδα του σκοράρει κατά.. ριπάς έχοντας βρει το εύκολο γκολ.

Χαρακτηριστικό δε, ότι το μοναδικό παιχνίδι στο πάγκο του Τριφυλλιού στο οποίο η ομάδα του, δεν έχει βρει δίχτυα είναι το 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Κύπελλο Ελλάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News