Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Κίνηση – ματ από τον Τερίμ!

Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής από τον Φατίχ Τερίμ, που θέλει να… μεταμορφώσει αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό.

Οι «Πράσινοι» ετοιμάζονται πυρετωδώς για το must-win παιχνίδι κόντρα στην Λαμία και οι δοκιμές «δίνουν και παίρνουν» στο Κορωπί.

Τα απανωτά τεστ οδήγησαν τον Φατίχ Τερίμ στην απόφαση να αλλάξει το σύστημα σε 4-4-2, αλλά στην ευθεία και όχι στον καταστροφικό «ρόμβο» που έφερε την οδυνηρή ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-3 στην Λεωφόρο.

Κατά συνέπεια, ο Παναθηναϊκός θα παρατάσσεται με δυάδα στα φορ Ιωαννίδη και Σπόραρ και το σενάριο που επικρατεί είναι οι Παλάσιος – Μαντσίνι να ξεκινούν στις δύο «πτέρυγες».

Το αμυντικό δίδυμο των βράχων Γεντβάι – Ακαϊντίν θα πρωτοστατήσει μπροστά από τον Ντραγκόφσκι, ενώ ο Γιάννης Κώτσιρας θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα του Τριφυλλιού.

Μπακασέτας και Μπερνάρ είναι πιθανό να έρθουν από τον πάγκο, σε μια κίνηση που θα δώσει περαιτέρω ανάσες στους… φορτωμένους από εμφανίσεις παίκτες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News