Παναθηναϊκός: Από την πόρτα της εξόδου, βασικοί στην τελική ευθεία!

Ανατροπή στο Τριφύλλι με Ακαϊντίν και Γεντβάι, που από την πόρτα της εξόδου παίρνουν βασική θέση στην ενδεκάδα ενόψει τελικής ευθείας!

Άρης-Παναθηναϊκός 0-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Αν και το ξεκίνημα τους εκατέρωθεν δεν ήταν με τους καλύτερους οιωνούς, η σκληρή δουλειά και η επιμονή τους, κέρδισαν τον Τερίμ και τον κόσμο.

Τρανταχτές οι αποδείξεις στα κρίσιμα ντέρμπι, με τους δυο τους να δίνουν… ρέστα στα πρόσφατα με ΑΕΚ και Άρη, συνθέτοντας ένα ονειρικό δίδυμο στα στόπερ.

Ο Τιν Γεντβάι, ενώ ήταν δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα μπει καν στη διαδικασία για να ενεργοποιήσει τη ρήτρα του, έφτασε στο σημείο να σώζει το σύλλογο πάνω στη γραμμή στο «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Από την άλλη, ο Σαμέτ Ακαϊντίν μετέτρεψε τις αρχικές του εμφανίσεις γεμάτες λάθη και απερισκεψίες, σε μετουσιώδεις παρουσίες στην αρχική ενδεκάδα με συμβολή σε κρίσιμα σημεία για τους Πράσινους!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News