Παναθηναϊκός: Το… παρατράβηξαν με Τερίμ!

Τερίμ: «Σημαντική νίκη - Αν κερδίζαμε τον ΠΑΟΚ...» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Φρενίτιδα… χωρίς λόγο στην Τουρκία για Φατίχ Τερίμ & Φερνάντο Σάντος και… προπονητική «τράμπα» ενόψει καλοκαιριού.

Αναστάτωση προκάλεσε το δημοσίευμα στη γειτονική χώρα που ήθελε τον Πορτογάλο τεχνικό να επιστρέφει στο Τριφύλλι έπειτα από 22 χρόνια για να αντικαταστήσει τον «αυτοκράτορα».

Παρόλα αυτά, η εφημερίδα Tavkim, μάλλον υπολόγιζε… χωρίς το ξενοδόχο αφού το πέρασμα του Σάντος από τoν Παναθηναϊκό, μόνο επιτυχημένο δεν ήταν, μένοντας στον πάγκο τους για μόλις εννιά παιχνίδια.

Η συγκεκριμένη είδηση για τον Τερίμ διέρρευσε περισσότερο για τη δημιουργία εντυπώσεων και εκμεταλλευόμενη το πλούσιο παρελθόν του πρώην προπονητή της Εθνικής μας ομάδας, στην Ελλάδα.

Για την ώρα, πάντως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπεσίκτας, την οποία οδηγεί στην τέταρτη θέση του τουρκικού πρωταθλήματος, έχοντας ρεκόρ μαζί της 7 νίκες, 3 ισοπαλίες, 5 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News