Παναθηναϊκός: Θα συζητιέται για χρόνια ο μύθος του Τερίμ!

Τερίμ: «Ενα από τα πράγματα που είπα στους παίκτες...» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Ο Φατίχ Τερίμ πέτυχε κάτι σημαντικό το λίγο διάστημα που είναι στην Ελλάδα. Κέρδισε τους παίκτες του και τους έκανε να θέλουν να πολεμήσουν τόσο για την ομάδα αλλά και για εκείνον.

Τώρα θα πρέπει όλοι να μείνουν ψύχραιμοι και μεθοδικοί ενόψει της τελικής ευθείας αφού ξέροντας ότι θα έχουν την διαιτησία κόντρα (τα μηνύματα έχουν σταλεί εδώ και καιρό) πρέπει να πάρουν μίνιμουμ 4 πόντους σε Τούμπα και Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως όλα δείχνουν είναι η ώρα των παλιών να “κρατήσουν” την ομάδα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει για το τριφύλλι όσο κι αν είσαι κάτω βαθμολογικά από τον ΠΑΟΚ. Το τριφύλλι που έχει παρουσιάσει ο Τούρκος είναι μία καλή ομάδα.

Ο Τερίμ φρόντισε να παρουσιάσει σύνολο με συνοχή που δίνει τις μάχες του αξιοπρεπώς, στο χέρι του είναι να γυρίσει εντελώς την κατάσταση και να πάρει ένα νταμπλ που θα συζητιέται για χρόνια.

Φυσικά και το κατόρθωμα του 2004 ήταν μεγάλο, αλλά τότε ήταν κούρσα για δύο, αφού τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ είχαν προβλήματα και δεν λογίζονταν ως διεκδικητές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News