Παναθηναϊκός: Το μεγάλο «αν» με τον Γεντβάι!
Ο Τιν Γεντβάι είναι μία από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών-έλεγαν οι Γερμανοί της Λεβερκούζεν – που ο χαρακτήρας τους, τους κάνει να μην επικοινωνούν πιο είναι το αγωνιστικό τους ταβάνι.
Στις “ασπιρίνες” έλεγαν ότι ο Γεντβάι ήταν… υπερβολικά καλό παιδί και αν έπαιζε με περισσότερο νεύρο δεν θα είχε φύγει ποτέ από τη Μπάγερ. Έχει στοιχεία ο παίκτης που οδηγούν τις ομάδες να πληρώνουν καλά τους σέντερ μπακ, είναι μπαλαδόρος κι αποτελεσματικός στις αντιδράσεις του.
Μπορεί να παίξει άμυνα ψηλά, έχει την ικανότητα να αντιμετωπίσει την διαγώνια κίνηση του αντίπαλου εξτρέμ/κυνηγού και να μαρκάρει στο πλάτος του γηπέδου. Το τριφύλλι μπαίνει σε μία καινούρια ποδοσφαιρική φιλοσοφία, το ποδόσφαιρο του Τερίμ είναι απαιτητικό κι είναι δεδομένο πως δυσκολεύει την ζωή των στόπερ που πρέπει να είναι μπαλαδόροι και να μην φοβούνται να παίξουν άμυνα στη σέντρα.
Το πλάνο του Τούρκου απαιτεί πολλές σίγουρες πάσες από τους κεντρικούς αμυντικούς, ικανότητα στο να δημιουργούν παιχνίδι και ασφαλώς ταχύτητα για να αμυνθούν σε ψηλά μέτρα. Ο Κροάτης μπάλα ξέρει, ακόμα κι αν δεν είναι…ταύρος δύναμης ή δυναμικός, ο Παναθηναϊκός τον θέλει και του χρόνου στο Κορωπί.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπάει» παντού ο Παναθηναϊκός: Μετά τον Φαλ, πιθανή νέα μεταγραφή εντός της εβδομάδας
- Μεγάλη πρόταση του ΠΑΟΚ σε Τολιόπουλο - Πώς «απαντά» ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς στον Φαλ
- Παναθηναϊκός: Η εικόνα για Χεζόνια, Μίσιτς και Μπογκντάνοβιτς
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, Λάιλς και το οικονομικό πακέτο