Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν με συμβόλαιο Τερίμ και... Φερνάντο Σάντος!

Οι Τούρκοι άναψαν φωτιές, ο Παναθηναϊκός ωστόσο έχει προπονητή, τον Φατίχ Τερίμ.

Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν με συμβόλαιο Τερίμ και... Φερνάντο Σάντος!

Τουρκικό δημοσίευμα άναψε… φωτιές και υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία με τον Φατίχ Τερίμ, αλλά θα τον αντικαταστήσει με τον Φερνάντο Σάντος.

Την πληροφορία μεταφέρει το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Takvim Haber» σε σημερινό δημοσίευμα. Το οποίο τονίζει πως ο Σάντος δεν θα συνεχίσει στη Μπεσίκτας την επόμενη σεζόν και έχει επαφές για να ξαναφορέσει την πράσινη φόρμα, μετά από δύο και πλέον δεκαετίες.

Το «Mackolik.com» ανέφερε λοιπόν την Πέμπτη πως οι «πράσινοι» σκέφτονται να αντικαταστήσουν τον Φατίχ Τερίμ με τον Φερνάντο Σάντος, κάτι που δεν φαίνεται να έχει βάση…

Θυμίζουμε οτι ο Φερνάντο Σάντος είχε καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού το 2002, όμως η συνεργασία του με το «τριφύλλι» τελείωσε γρήγορα και άδοξα λόγω των κακών εμφανίσεων στο ξεκίνημα της σεζόν.

Οπως αναφέραμε, πρόκειται για σενάρια επιστημονικής φαντασίας, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr