Παναθηναϊκός: Διπλή ανανέωση στα σκαριά!

Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Ατρόμητος: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Ο Παναθηναϊκός θέλει το επόμενο διάστημα να ανανεώσει δύο συμβόλαια. Γιάννης Κώτσιρας και Σεμπάστιαν Παλάσιος οι… εκλεκτοί!

Αν και η σεζόν φτάνει στην τελική της φάση, στον Παναθηναϊκό εστιάζουν στο καλοκαίρι και τις ανανεώσεις συμβολαίων εν όψει των επόμενων σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου, επικοινώνησε με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών Κώτσιρα και Παλάσιος και υπέβαλε προτάσεις για ανανέωση συμβολαίων έως το 2026.

Τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών λήγουν το προσεχές καλοκαίρι και θέληση της πράσινης ΠΑΕ είναι η παραμονή και των δύο, καθώς διοίκηση και προπονητική ομάδα είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένες από την προσφορά τους στο σύλλογο.

Η περίπτωση του Κώτσιρα μοιάζει πιο εύκολη και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο 31χρονος θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα.

Οσον αφορά στην περίπτωση του Παλάσιος, είναι και αυτή σε καλό δρόμο, όχι όμως όσο του Κώτσιρα. Και σε αυτόν έχει προταθεί διετής ανανέωση.

Οι τελικές διαπραγματεύσεις θα πραγματοποιηθούν μετά την ολοκλήρωσητης σεζόν και τότε θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις από όλες τις πλευρές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News