Παναθηναϊκός: Το δίδυμο εκατομμυρίων που τον εκτοξεύει!

Πόσο ωραία κάλυψε τους χώρους στο κέντρο στα παιχνίδια με ΑΕΚ, Αρη ο Αράο. Το καλοκαίρι μπαίνει στην εξίσωση κι ο Μαξίμοβιτς με τους δύο έμπειρους άσους να έχουν τα φόντα να κάνουν την διαφορά.

Παναθηναϊκός: Το δίδυμο εκατομμυρίων που τον εκτοξεύει!

Ο Παναθηναϊκός με τον Σέρβο δεδομένα βάζει στο ρόστερ του έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή με παραστάσεις που του δίνουν την αυτοπεποίθηση να κρίνει κρίσιμα παιχνίδια.

Αν κάτι θεωρούμε δεδομένο πως θα συμβεί με τον “πλάβι” άσο του χρόνου, είναι ότι θα κάνει τη διαφορά.

Ο σύλλογος είναι χρόνια χωρίς τίτλο, το περσινό δυναμικό δούλεψε πολύ σωστά αλλά δεν είχε πολλούς γεννημένους νικητές.

Ο Αράο είναι ένας από αυτούς, ο Μαξίμοβιτς έπεται, οι δυο τους θα δώσουν ένα στοιχείο που χρειάζεται να έχεις για να πάρεις κούπες.

Είναι ανώτεροι από το επίπεδο το οποίο θα παίξουν, γεγονός που τους επιτρέπει να μη νοιώθουν το βάρος της στιγμής και εκμεταλλευόμενοι την ποιότητα τους θα είναι σε θέση να κρίνουν σημαντικά για το σύλλογο παιχνίδια, είτε ερχόμενοι από τον πάγκο, είτε ξεκινώντας στη βασική ενδεκάδα.

Αν χαρακτηρίζει κάτι και τους δύο είναι η συνέπεια. Κάτι που φαίνεται κι από τα μόνιμα “γεμάτα” νούμερα τους, όπου και αν έπαιξαν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News