Φώτης Ιωαννίδης: Μη γίνει το ίδιο λάθος με Βλαχοδήμο!

Φώτης Ιωαννίδης: Μη γίνει το ίδιο λάθος με Βλαχοδήμο!

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν σκόραρε με τον Άρη αλλά έκανε όλα τα υπόλοιπα.

Κράτησε μπάλα, κέρδισε φάουλ, πέρασε στους συμπαίκτες του το πάθος του με τη μανούρα που είχε με τους οικοδεσπότες στο ημίχρονο.

Το παιδί κάνει σεζόν καριέρας, αλλά η θεωρία λέει πως ενας ακόμα γεμάτος ποδοσφαιρικά χρόνος σε μία ομάδα που θα έχει καλύτερες λύσεις σε κομβικές θέσεις, θα βοηθήσει τα νέα παιδιά που έχουν ξεχωρίσει να ανέβουν επίπεδο και να φτιάξουν κι άλλο τα νούμερα τους.

Κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να διεκδικήσει στο μέλλον, ένα πραγματικά πολύ μεγάλο ποσό για τον νο1 παίκτη του.

Ακόμα κι αν αυτό δεν μπορέσει να συμβεί, θα επωφεληθεί ο σύλλογος από μία πιθανή καλύτερη πορεία του.

Τους πιο αξιόλογους ποδοσφαιριστές σου πρέπει να εξαντλείς πρώτα τα περιθώρια για να φθάσουν το αγωνιστικό τους ταβάνι και να φροντίζεις να δουλέψεις με έναν τρόπο που θα τους κάνει να είναι πιο ελκυστικοί όταν θα βγουν στην αγορά.

Είδαμε π.χ τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που πουλήθηκε φθηνά και σήμερα κοστολογείται τα δεκαπλάσια. Ας μην ξαναγίνει το ίδιο λάθος…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News