Ανανέωση Παλάσιος: Τα πραγματικά δεδομένα και οι απαιτήσεις του παίκτη

Παναθηναϊκός: Πότε και τι ώρα είναι η κλήρωση των πλέι οφ

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος είναι από τους κορυφαίους εξτρέμ του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε μια πρώτη επαφή για νέο συμβόλαιο.

Το συμβόλαιο του Σεμπαστιάν Παλάσιος τελειώνει φέτος το καλοκαίρι κι ο παίκτης μπορεί ν’ αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παρ’ όλα αυτά ο Αργεντινός εξτρέμ βρίσκεται στα 32 του έτη κι αυτό σημαίνει ότι θα κυνηγήσει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του, καθώς σιγά-σιγά οδεύει προς το να βγει στη σύνταξη.



Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός επειδή επιθυμεί να συνεχίσει με τον Παλάσιος προχώρησε σε μια επαφή μαζί του στη διακοπή του πρωταθλήματος, για να μάθει και τις προθέσεις του ίδιου του παίκτη.

Παρ’ όλα αυτά οι απαιτήσεις του Παλάσιος είναι «τσιμπημένες» κι όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα συνεχιστεί μετά το πέρας των playoffs.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News