Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κρατάει Γεντβάι - Τα ποσά και η διάρκεια

Γεντβάι: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα...»

Να κρατήσει στο ρόστερ του τον Τιν Γεντβάι έχει αποφασίσει ο Παναθηναϊκός.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, οι πράσινοι έχουν αποφασίσει να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του Κροάτη στόπερ.

Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, αφορούσε τον μονοετή δανεισμό του (με κάλυψη των αποδοχών του Κροάτη, ήτοι κάτι λιγότερο από 1 εκατ. ευρώ απ’ τους «πράσινους») κι οψιόν αγοράς του στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Παρά το γεγονός πως ακόμη είναι αρκετά νωρίς για να αρχίσουν να «τρέχουν» αυτού του εί δους οι διαδικασίες, όσον αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Οπως τονίζει το δημοσίευμα, ο Γεντβάι κερδίζει το στοίχημα, καθώς έχει πείσει πλέον σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως αξίζει να επενδύσουν πάνω του το συγκε κριμένο ποσό, «δένοντάς» τον στο «τριφύλλι» για τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News