Παναθηναϊκός: Ο Αράο «άλλαξε» τους Ακαϊντίν-Γεντβάι!

Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Μεγάλη υπόθεση να έχεις τον Αράο σε καλή κατάσταση στο χορτάρι. Ο Βραζιλιάνος είναι μεγάλο πασπαρτού.

Βγάζει συνδυασμό προσόντων που δεν υπάρχουν στους υπόλοιπους στόπερ και αμυντικούς μέσους που αγωνίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συνδυάζει την αθλητικότητα με την ασφάλεια, την ηρεμία και την γνώση του πως παίζεται η θέση τόσο του μπακ όσο και του “εξαριού”.

Το πιο σημαντικό είναι πως αυτός ο συνδυασμός προσόντων, γνώσης και ηρεμίας, κάνει καλύτερους τους παίκτες που παίζουν γύρω του.

Είναι ξεκάθαρο πως με την ασφάλεια του νοτιοαμερικάνου, ο Γεντβάι αναγεννήθηκε, ο Ακαϊντίν πήρε τα πάνω του, με τον Τούρκο να δείχνει πια σιγουριά και να γίνεται όλο και καλύτερος.

Ακόμα και ο Ντραγκόφσκι νιώθει σιγουριά όταν βλέπει τον Αράο να συγκλίνει προς τα πίσω, με “θηρία” μπροστά του κι ο ίδιος βγάζει περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι ο Βραζιλιάνος ξέρει μπάλα, προωθείται , σκοράρει, πασάρει ακόμα και δίχως να βλέπει (θυμάστε την ασίστ στον Λημνιό στο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ;)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News