Παναθηναϊκός: Παικταράδες εκατομμυρίων στο Τριφύλλι!

Τερίμ: «Δεν είναι εύκολο...» - Οι δηλώσεις μετά το σπουδαίο διπλό

Σαμέτ Ακαϊντίν και Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι ήταν από τους κορυφαίους στο Χαριλάου.

Ο Τούρκος παρεξηγήθηκε μετά από τα λάθη που έκανε στο παιχνίδι με την Λαμία στη Λεωφόρο αλλά αρχής γεμομένης από το 1-3 του Φαλήρου αρχίζει να κερδίζει τον κόσμο.

Ο Πολωνός από την αρχή αντιμετωπίστηκε με καλό μάτι ενώ μετά όσα επικά έκανε στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ θα μείνει για πάντα αθάνατος στην παναθηναϊκή ιστορία.

Τυχερός ο σύλλογος που τους εντόπισε (βέβαια από την προσωπική ατζέντα Τερίμ κινήθηκαν οι διαδικασίες για να έρθουν και οι δύο στην χώρα μας), θα ξέρουμε σύντομα αν θα κάνει κίνηση να τους αποκτήσει. Το να πηγαίνεις σε λογική δανεικών κακό δεν είναι.

Όπως με τους παίκτες που αγοράζεις έτσι και αυτοί αποκλείεται να σου “βγουν” όλοι: οι πιθανότητες οι παίκτες να αποδώσουν είναι 50/50 κι αυτό που μετρά είναι η θέληση τους.

Ο Τούρκος κι ο Πολωνός δείχνουν ότι την έχουν, το θέμα είναι το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός να μην τσιγκουνευτεί τα χρήματα.

Σοβαρούς επαγγελματίες, με δυνατότητες και με όρεξη να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο στο τριτοκοσμικό ελληνικό πρωτάθλημα δεν συναντάς εύκολα.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News