Βέργης: «Αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει τον τίτλο, ο Αλαφούζος θα δικαιούται να λέει ότι έφερε τον θρίαμβο!»

Τέλος ο Βέργης από τον Σπορ FM: «Προσωπική απόφαση Αλαφούζου»

Ο Βασίλης Βέργης κατέγραψε τα δεδομένα του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό με μια ειδική αναφορά στην αλλαγή του προπονητή στην ομάδα στα μέσα της σεζόν.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο SDNA:

«Αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει τον τίτλο, ο Φατίχ Τερίμ θα δικαιούται να ζητήσει από τον Γιάννη Αλαφούζο «όλα τα λεφτά» και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα δικαιούται να λέει ότι εκείνος έφερε τον θρίαμβο με την καθοριστική απόφαση στο θέμα προπονητή. Αν όχι… ποιος τον σώζει από το κράξιμο!

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε τα μάτια του κόντρα σε Λαμία και Κηφισιά και αντί να μπει καβάλα στο άλογο στα πλέι οφ, μπήκε κυνηγώντας. Μια ομάδα που υποβάλλει διαρκώς σε σκωτσέζικο ντους τον κόσμο της, αλλά διαθέτει ποιότητα και μεγάλες προσωπικότητες.

Εκανε παρέλαση στο Φάληρο, εν συνεχεία έχασε… τη μπάλα από τον ΠΑΟΚ και μετά αντέδρασε ακαριαία: Νίκη-ανατροπή με ΑΕΚ, μεγάλο διπλό στο «Κλ. Βικελίδης» ξεπερνώντας κάθε… δυσκολία.

Ο Παναθηναϊκός του Τερίμ έχει κερδίσει τους περισσότερους πόντους από κάθε άλλο του “Big 4’’ στα πλέι οφ: 9 στους 12 βαθμούς. Εχει μπροστά του δύο ματς με τη Λαμία και αν σε αυτά κερδίσει το προφανές, δηλαδή 6 πόντους, θα μπει στην τελική ευθεία με το μαχαίρι στα δόντια.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που βγάζει χαρακτήρα κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι αντιδράει ακαριαία μετά από αποτυχίες.

Θαρρώ πως σίγουρα παίζει ρόλο η προσωπικότητα του Τούρκου κόουτς –ακόμη και «μέσα» από τα λάθη του- αλλά και παικτών όπως ο Ιωαννίδης, Μπερνάρ, ο Μπακασέτας, ο Αράο, ο Ντραγκόφσκι που «φωνάξουν» ως σημαιοφόροι στην προσπάθεια για τον τίτλο.

Πλέον το τριφύλλι είναι στο -2, δηλαδή μια ανάσα. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα θα επιστρέψει στην κορυφή με τον πιο «καρυδάτο» τρόπο!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News