Κούγιας: «Δεν είδα μια αντίδραση από τον Παναθηναϊκό, στημένη η διαιτησία στο Βικελίδης!» (vid)

Κούγιας: «Δεν είδα μια αντίδραση από τον Παναθηναϊκό, στημένη η διαιτησία στο Βικελίδης!» (vid)

Ο Αλέξης Κούγιας πήρε θέση για τις διαιτησίες στα παιχνίδια Άρης – Παναθηναϊκός και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Ώρα του Σωτήρη»:

«Είδα δύο στημένες διαιτησίες που κατά την προσωπική μου άποψη είναι ένα αποτέλεσμα ενός σχεδίου.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός είναι πως υπάρχει ένα κέντρο το οποίο καθορίζει μέσω των διαιτητών τις ομάδες που θα βγουν στην Ευρώπη, αλλά και τις ομάδες που θα αποχαιρετήσουν τη Superleague 1.

Όποιος κάνει μια μελέτη των κρίσιμων παιχνιδιών, θα καταλάβει. Επειδή εμείς, όλα τα προσέχουμε, όλα τα βλέπουμε και θα τα αναδείξουμε.

Δεν είδα από τον Παναθηναϊκό μια αντίδραση. Ήταν μια ακραία συμπεριφορά. Τελικά όλα σκεπάστηκαν κάτω από το χαλί, γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός και κέρδισε, ο Άρης ήταν καλύτερος.

Ο σκοπός ήταν να μην κερδίσει το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός. Και ο Γερμανός στην OPAP Arena σφύριξε για να μην πάρει τη νίκη ο ΠΑΟΚ. Τα λέω πολλά χρόνια!

Όποιος είδε το παιχνίδι του ΟΦΗ… ο διαιτητής Πουλικίδης απέβαλε τους τρεις καλύτερους παίκτες. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όποιος ξέρει ποδόσφαιρο, είδε πώς σφύριξε ο Σιδηρόπουλος στην Τρίπολη.

Ο Ολυμπιακός είναι βασικός διεκδικητής του πρωταθλήματος. Αν δεν είχε γίνει η τραγωδία με τον Σλοβάκο διαιτητή, η τραγωδία με τον Χουάνκαρ που θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι, θα είχαμε 3+3 βαθμούς. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα έπρεπε να κερδίσει 0-4.

Αν ο Παναθηναϊκός δεν κέρδιζε χθες, σήμερα οι αντιδράσεις του θα ήταν ακραίες. Ο σκοπός ήταν να μην κερδίσει ο Παναθηναϊκός.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News