Παναθηναϊκός: Διαμάντι ο Γεντβάι επί Τερίμ!

Παναθηναϊκός: Διαμάντι ο Γεντβάι επί Τερίμ!

Ο Τιν Γεντβάι με το σωτήριο τάκλιν του στην κεφαλιά Ανσαριφάρντ μπαίνει στη λίστα των διακριθέντων. Εντελώς αλλαγμένος προς το καλύτερο ο Κροάτης επί Τερίμ.

Στα καλύτερά του είναι ο παίκτης εδώ και πολύ καιρό, νιώθωντας μεγάλη αυτοπεποίθηση, κάτι που δεν συνέβαινε επί Ιβάν κι ας ήταν ένα παιδί με σούπερ βιογραφικό.

Οι εμφανίσεις του με την Ντιναμό σε ηλικία μόλις 17 ετών, όπως φυσικά και με την Εθνική του U19, τράβηξαν πολλά ευρωπαϊκά βλέμματα πάνω του.

Η Αρσεναλ και η Τότεναμ προέβαλαν προς στιγμήν ως τα φαβορί καθώς προσέφεραν τότε 7,5 εκατομμύρια ευρώ για χάρη του, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής, όμως τελικά η Ρόμα κινήθηκε πιο ουσιαστικά, «έψησε» και την οικογένειά του και τον απέκτησε έναντι περίπου 6,5 εκατομμυρίων.

Ο ιταλικός Τύπος σχολίαζε πως μπορεί να αποτελέσει τον διάδοχο του Μαρκίνιος που είχε μόλις πάρει μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν. Έπαιξε καλή μπάλα και στη Μπουντεσλίγκα.

Όταν έχεις παρουσίες σε λίγκες δέκα φορές ανώτερες από την ελληνική, ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με καλή πρώτη ύλη ποδοσφαιριστή που απλά πρέπει να ξεκλειδώσεις ψυχολογικά και να του δώσεις ταιριαστό ρόλο στο γήπεδο για να σου αποδώσει. Επί Τερίμ συμβαίνει….

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News