Ντέμης: «Προβληματικός ο Παναθηναϊκός, θα είναι ελάχιστα το φαβορί στον τελικό!» (vid)

Ντέμης: «Προβληματικός ο Παναθηναϊκός, θα είναι ελάχιστα το φαβορί στον τελικό!» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Monday FC:

«Από πέρσι μιλάω για τον Σπόραρ, στην περσινή ΑΕΚ θα έβαζε 30 γκολ. Άψογο πλασέ, γρήγορη κίνηση στο γκολ. Οι ευθύνες βαραίνουν και τον Μπράμπετς και τον Φαμπιάνο.

Ο Άρης ήταν πολύ καλός με πολλές τελικές, προβληματικός ο Παναθηναϊκός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορούσε να σταματήσει τον Μορόν.

Ο Ακαϊντίν που τα πήγε περίφημα με τον Λιβάι Γκαρσία, δεν μπορούσε να παίξει τον Μορόν με τίποτα! Ο Άρης ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, αλλά άμα πας για πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίζεις και έτσι.

Οι καλές ευκαιρίες του Παναθηναϊκού ήταν μακρινά σουτ με λίγες πιθανότητες για να μπουν γκολ. Υπάρχει ανάγνωση από τη στιγμή που πήρε το ματς, δεν κρίνω από το αποτέλεσμα για την αλλαγή του συστήματος από τον Τερίμ. Δεν έκαναν πιο παραγωγικό τον Παναθηναϊκό, ο Άρης πατούσε εύκολα στην περιοχή. 

Δεν θεωρώ ότι του βγήκε του Τερίμ, ρισκάρει με αυτόν τον τρόπο! Το πάει λίγο στην τύχη. Θα έλεγα ότι του βγήκε του Τερίμ, αν είχε καλύτερη εικόνα. Πάλι ο Άρης ήταν καλύτερος. Μετράει η συγκέντρωση που έχουν οι ποδοσφαιριστές του. Αν συνεχίσει έτσι, θα την πληρώσει ο Παναθηναϊκός. 

Ο διαιτητής ήταν όντως κακός, δεν βοήθησε το παιχνίδι. Δεν έβαζε κάρτες, έδινε ανάποδα φάουλ. Δεν θα έπρεπε να έρθει να παίξει. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη μέσα στον Άρη για τον Παναθηναϊκό, γιατί έχει πιο βατά παιχνίδια, μέσα-έξω με τη Λαμία.

Το Κύπελλο είναι ένα ματς, το οποίο έχει πιθανότητες και ο Άρης να το πάρει. Είναι λίγο φαβορί, να το πάρει ο Παναθηναϊκός. 55-45 υπέρ του ΠΑΟ.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News