Ραπτόπουλος: «Δεν συμφέρουν τον Άρη οι τσαμπουκάδες στον Ιωαννίδη - Θα το πάρει ο ΠΑΟΚ!» (vid)

Ραπτόπουλος: «Δεν συμφέρουν τον Άρη οι τσαμπουκάδες στον Ιωαννίδη - Θα το πάρει ο ΠΑΟΚ!» (vid)

Ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολίασε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Άρης δεν ξέρω τι κάνει. Παίζει με πάθος κόντρα στον Παναθηναϊκό με ανοικτό 4-2-3-1 και βάζει μέσα τον Μορόν πάλι. Για ποιο λόγο να κάνεις βεντέτα με τον Παναθηναϊκό; Τον Παναθηναϊκό πρέπει να τον κοιμήσεις.

Εσύ, σαν Άρης, πας να χτυπήσεις τον Παναθηναϊκό, πας να χτυπήσεις την ΑΕΚ. Με ποιο σκεπτικό το κάνεις; Πας να δώσεις το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ; Αν πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, που θα το πάρει όπως θα το πάει, μην πάρετε λεξοτανίλ όταν θα ακούτε τις κόρνες στη Θεσσαλονίκη.

Ορθολογικός ο Παναθηναϊκός, έβαλε και τον Αράο στα χαφ. Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρ. Πολύ ωραία ομάδα. Έλειψε ο Κώτσιρας. Το κάνει το γκολ και παίρνει το ρίσκο ο Φατίχ Τερίμ και κάνει την ίδια ιστορία.

Αλλά με τον Αράο ως τρίτο στόπερ και τον Μπερνάρ στα δεκάρια μαζί με τον Μπακασέτα και τον Τσέριν. Δημιουργώντας ένα 5-3-2 και με τον Βαγιαννίδη που είχε κάρτα, έδωσε το δικαίωμα στον Άρη να βγει από τις πλευρές.

Πήγε από κει ο Άρης με παλαίμαχο Φετφατζίδη, χτύπησε από τις πλευρές και κέρδισε πολλά κόρνερ και πολλά φάουλ. Έδωσε δικαίωμα ο Παναθηναϊκός στον Άρη να ανέβει με 4-4-2 (Ανσαριφάρντ).

Δεν συμφέρουν τον Άρη οι τσαμπουκάδες στον Ιωαννίδη. Δεν κάνεις πόλεμο σε ένα αδιάφορο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό που τα έχει όλα μεγαλύτερα (διασυνδέσεις…). Θα χαρώ να δω συμπαίκτες τον Ιωαννίδη και τον Κουλιεράκη σε μια ευρωπαϊκή ομάδα, κάτι μαθαίνω για Γερμανία.

Η καλύτερη ομάδα και με ρέντα και με φόρμα είναι ο ΠΑΟΚ, του λείπει μια σεντερ-φοράρα!»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News