Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφές και οι... εσωτερικές προσθήκες!
Δεν ήταν μόνο η έλευση των νέων αποκτημάτων τον Γενάρη που άλλαξε κι έκανε πολύ πιο συμπαγή/ επιθετικό και δημιουργικό τον εφετινό Παναθηναϊκό.
Με περιθώρια ακόμη μεγαλύτερης βελτίωσης βεβαίως, όσον αφορά το κομμάτι της αποτελεσματικότητας, ιδίως στα μεγάλα παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό.
Είναι και η δουλειά που έχει γίνει με τα παιδιά που παίζουν καιρό στην ομάδα. Είναι η εντυπωσιακή εξέλιξη του Φώτη Ιωαννίδη που ανέβασε ένα επίπεδο όλη την επίθεση της ομάδας, είναι η σταθερή ωρίμανση του Γιώργου Βαγιαννίδη, είναι η κατακόρυφη άνοδος του Μπερνάρ Ντουάρτε, το απίθανο ξεπέταγμα του Κώτσιρα, η σταδιακή επιστροφή του Παλάσιος της πρώτης χρονιάς, αλλά και οι πολλές και διαφορετικές επιλογές που έχει πλέον ο Τούρκος τεχνικός για να αλλάζει πρόσωπα στην ενδεκάδα, δίχως να επηρεάζεται η συνολική εικόνα και το ποδόσφαιρο της ομάδας του.
Ακόμη κι ο Άλεξ Γερεμέγεφ έχει δώσει πράγματα φέτος (και θα δώσει κι άλλα), ακόμη κι ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς -“καμένο χαρτί” για πολλούς πέρσι- δείχνει φέτος ένα διαφορετικό και πολύ πιο αποτελεσματικό πρόσωπο σ’ ότι κάνει μέσα στο γήπεδο.
Περιμένουμε κι άλλα από τον Τζούρισιτς (που έδειξε ότι…υπάρχει στο Χαριλάου), γενικά δεν περισσεύει ΚΑΝΕΙΣ!
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η στάση του Παναθηναϊκού για Τολιόπουλο και τις... ελληνικές προτάσεις
- Εκτοξεύθηκε το μπάτζετ του Παναθηναϊκού - Πού έφτασε
- Γάτας: «Η μεταγραφή που θέλει ο Παναθηναϊκός πριν τις 23 Ιουλίου»
- Νέο αινιγματικό μήνυμα Γιαννακόπουλου μέσω story
- Παναθηναϊκός: Πρόταση για Πάλμερ-Μπράουν, η πρόταση και η στάση του παίκτη