Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Η ιδιαίτερη συνάντηση και το κλίμα στο Ελ. Βενιζέλος

Παναθηναϊκός: Τα στάδια που τον έφεραν στο σήμερα και η επόμενη μέρα

Οι αποστολές του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν απρόσμενα στο Ελ. Βενιζέλος με το κλίμα να είναι αρκετά φιλικό.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Θεσσαλονική προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον Άρη για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League, ενώ ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε κόντρα στην ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Μάλιστα οι δύο ομάδες μετά το τέλος των αναμετρήσεων είχαν συνάντηση στο Ελ. Βενιζέλος, καθώς ο ΠΑΟΚ έφευγε από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη κι ο Παναθηναϊκός ακολουθούσε το ακριβώς αντίθετο δρομολόγιο.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι τα είπαν σε πολύ φιλικό κλίμα με τους ασπρόμαυρους, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε το τετ-α-τετ του Φατίχ Τερίμ με τονμε τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος πλέον έχει ρόλο διαμεσολαβητή για το νέο προπονητικό κέντρο των ασπρόμαυρων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News