Χελάκης: «Έλαμψε το άστρο του Τερίμ στο Βικελίδης - Η νίκη ντύθηκε στα πράσινα»

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης σχολίασε μέσω της εφημερίδας «Sportday» τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη και το… άστρο του Φατίχ Τερίμ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Μεγάλο αποτέλεσμα πήρε ο ΠΑΟΚ στη Ν.Φιλαδέλφεια. Επέστρεψε από το 2-0 και πανηγύρισε την ισοπαλία που τον κρατάει στην κορυφή ενώ έχει να υποδεχτεί ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στην Τούμπα. Το παιχνίδι είχε ένταση και πάθος, πολύ τρέξιμο, κάμποση τακτική αλλά όχι ιδιαίτερη ποιότητα. Κι αθυτό γιατί παίκτες όωπς ο Λιβάι και ο Κωνσταντέλιας δεν το σφράγισαν με τις ενέργειές τους. Ο Αλμέιδα ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι η ομάδα του δεν βγάζει πια την φρεσκάδα και δεν διαθέτει τα τρεξίματα που είχε πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ ήταν ακίνδυνος επιθετικά για ολόκληροι το πρώτο ημίχρονο αλλά από τη στιγμή που βρήκε τη δύναμη να επιστρέψει είναι μαζί με τον παναθηναϊκό ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής. Ο δε Κουλιεράκης αναδεικνύεται σε αμυντικό μεγάλης κλάσης… Η ΑΕΚ στην πιο κρίσιμη στροφή, φαίνεται να έχει προβλήματα δυνάμεων και αποτελεσματικότητας.

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα απέναντι στον μαχητικό και διαβασμένο Άρη αλλά το άστρο του Φατίχ Τερίμ έλαμψε στο “Κλ.Βικελίδης” και η νίκη ντύθηκε στα πράσινα… Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός έχασε το κέντρο και η εδαφική υπεροχή πέρασε στον Άρη. Κι εκεί που σκεφτόσουν ότι η αλλαγή του Τερίμ δεν έχει πιάσει, οι “πράσινοι” βγαίνουν στην αντεπίθεση και ο Σπόραρ κάνει πλασέ ανάλογο με αυτά του Κριστιάνο και ο Κουέστα μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα του… Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού δεν ήταν από εκείνες που ξεχωρίζουν. Σημασία όμως στα πλέι οφ έχει να παίρνεις το αποτέλεσμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News