Παναθηναϊκός: Βρήκε αυτό που έψαχνε δύο μήνες μετά

Τερίμ: «Δεν είναι εύκολο...» - Οι δηλώσεις μετά το σπουδαίο διπλό

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Άρη με 2-0 και βρήκε εκείνο το στοιχείο που έψαχνε εδώ και δύο μήνες.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από το «Κλεάνθης Βικελίδης» βγάζοντας παράλληλα προσωπικότητα σ’ έναν αντίπαλο που προσπάθησε να του κόψει βαθμούς.

Με αυτή τη νίκη οι πράσινοι για πρώτη φορά απέδειξαν ότι βρήκαν τη χαμένη σταθερότητα για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες.

Ο Παναθηναϊκός δεν προχώρησε στο λεγόμενο «σκωτσέζικο ντουζ» και βρήκε 2/2 νίκες σε ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία του πρωταθλήματος.

Κάπως έτσι οι πράσινοι κατάφεραν να μειώσουν σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή και πλέον έχοντας δύο ματς με τη Λαμία, μπορούν μέσα στις επόμενες δύο αγωνιστικές να κάνουν το απόλυτο και να περάσουν ακόμα και στην κορυφή της βαθμολογίας ανατρέποντας πλήρως την κατάσταση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News