Άρης - Παναθηναϊκός: «Έβγαλε» τα μάτια του...

Άρης - Παναθηναϊκός: «Έβγαλε» τα μάτια του...

Ήταν έργο Μάντζιου η νίκη του Αρη στον πρώτο γύρο;

Ο έμπειρος κόουτς έχει κάνει πολλές ζημιές στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια αλλά το φθινόπωρο τα βρήκε όλα στρωμένα στο πιάτο!

Ο αντίπαλος πάγκος δεν έβαλε ούτε λεπτό (!) τον Παλάσιος, δεν δικαιώθηκε από την απόφαση να παίξει από το 74′ μέχρι το 96′ χωρίς εξτρέμ (με δυο φορ και Μπερνάρ – Τζούρισιτς πίσω τους!), δεν βγήκε η επιλογή να στηριχθεί τόσο πολύ στον Μλαντένοβιτς σε ρόλο χαφ.

Ο Γιοβάνοβιτς που είδε Τσέριν, Αράο, Μπερνάρ να κυριαρχούν στα χαφ (έπαιρνε πολλές δεύτερες μπάλες ο Παναθηναϊκός) δεν πήρε γκολ σε τέσσερις φάσεις από Ιωαννίδη-Μπερνάρ και πληγώθηκε από τη γκάφα του Ιταλού κίπερ στο 43′. Γκάφα κοστοβόρα σε δεύτερο σερί ματς.

Μια στη Ρεν με τα χέρια και λανθασμένη τοποθέτηση σώματος, μία με τον Άρη με τα πόδια και ελλιπή αντίληψη της φάσης και του κινδύνου (δεν αντιλήφθηκε την ταχύτητα του Μορόν και το μέγεθος του κινδύνου).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News