Παναθηναϊκός: Οι φήμες και η αλήθεια για Σαρί

Παναθηναϊκός: Οι φήμες και η αλήθεια για Σαρί

Ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρουν εκ νέου ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιουσούφ Σαρί της Αντάνα Ντεμίσπορ.

Νωρίτερα σας ενημερώσαμε πως τούρκικη ιστοσελίδα ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση του το προσεχές καλοκαίρι.

Ακόμα, η ιστοσελίδα τόνισε η Αντάνα Ντεμίρσπορ να είναι ανοιχτή στην μεταγραφή του με μία καλή προσφορά καθώς αντιμετωπίζει κάποιες οικονομικές δυσκολίες.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που οι Τούρκοι εμπλέκουν με τον παίκτη με τους πράσινους καθώς υπάρχουν αρκετά ρεπορτάζ από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Φατίχ Τερίμ.

Πέρα από τα όσα ακούγονται, η αλήθεια είναι ότι ο Σαρί έχει ήδη προταθεί στον Παναθηναϊκό χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου έχει τσεκάρει τον παίκτη όμως οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει εφόσον τελειώσει η φετινή σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News