«Άναψε ξανά η φλόγα για τον τίτλο στον Παναθηναϊκό, κομβικό το παιχνίδι με Άρη»

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-1: Τα highlights της ανατροπής!

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη επί της ΑΕΚ έμεινε ζωντανός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και πλέον σήμερα κόντρα στον Άρη παίζει όλη του τη χρονιά.

Όπως αναφέρει η livesport, αναμφισβήτητα το σημαντικότερο «όπλο» του Παναθηναϊκού στο σσημερινό ματς είναι η καταπληκτική περίοδος φόρμας στην οποία βρίσκεται ο Ιωαννίδης.

Ο 24χρονος φορ δεν τα κατάφερε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όμως έχει πετύχει πέντε γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια του Τριφυλλιού!

Ειδικά, δε, οι δύο νίκες του Παναθηναϊκού στα play offs, εναντίον του Ολυμπιακού με 3-1 στο Φάληρο (δύο γκολ) και με 2-1 και ανατροπή επί της ΑΕΚ οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στον Ιωαννίδη.

Δεύτερο μεγάλο όπλο του Τριφυλλιού είναι η μεγάλη ευκολία του στο γκολ, η παραγωγικότητα του! Έχει σκοράρει σόλα τα ματς επί των Τερίμ στο πρωτάθλημα, και στα 15!

Τρίτο σημαντικό «καύσιμο» για το Τριφύλλι είναι τα νέα κίνητρα μετά το 2-1 επί της ΑΕΚ, όταν όλα έδειχναν… χαμένα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Άναψε ξανά η φλόγα για τον τίτλο, έμεινε «ζωντανός» ο Παναθηναϊκός στη μάχη, όμως κομβικό είναι πια το σημερινό παιχνίδι, πριν από δύο σερί ματς εναντίον της Λαμίας.

Στην προσπάθεια του για τρίποντο απουσιάζει μόνο ο άρρωστος Κώτσιρας και αυτό είναι επίσης σημαντικό: έχει πια πολλές επιλογές ο Τερίμ και για την ενδεκάδα του και για τον πάγκο…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News