«Κλείδωσε» το μέλλον του Γιώργου Δώνη - Ποια η απόφαση
Ανατροπή του σκηνικού με τον Γιώργο Δώνη στην Αλ Γουέχντα.
Αμέσως μετά την χτεσινοβραδινή (05/04) αναμέτρηση της ομάδας του με την Αλ Άχλι (1-1) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Saudi Pro League ο 55χρονος τεχνικός προανήγγειλε με συνέντευξη Τύπου την άμεση αποχώρησή του από την ομάδα, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.
Παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο εδώ και καιρό και που τον ώθησαν να κατευθυνθεί στην πόρτα της εξόδου, τελικά μεταπείστηκε από τους ποδοσφαιριστές του και έκανε πίσω, για να αποφασίσει να παραμένει στον πάγκο της Αλ Γουέχντα μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, στα τέλη Μαΐου.
Μάλιστα, σε λίγες ημέρες από τώρα θα πάρει μέρος με την ομάδα του στο Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας που γίνεται με τη μορφή Final 4, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να αντιμετωπίζει την Δευτέρα (08/04) την Αλ Ιτιχάντ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ζαν Λέμες: «Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε την πρόταση της Γκρέμιο - Ανακοινώνεται ο Τετέ»
- Παναθηναϊκός: Τα ακριβά εγχώρια deals - Το χρυσό ποσό σε 5 χρόνια
- Πρόταση στον Παναθηναϊκό για Σφιντέρσκι - Το ποσό και η απάντηση
- Παναθηναϊκός: Υπογράφει πολυετές συμβόλαιο ο Κοντούρης - Η διάρκεια
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το deal για τον Κοντούρη