Παναθηναϊκός: Διπλό «τσεκ» της Χόφενχαϊμ στο πράσινο ρόστερ έως... 15.000.000 ευρώ!

Παναθηναϊκός: Ο X-Factor στο «Καραϊσκάκης» και η νέα... μεταγραφή

Η γερμανική Χόφενχαϊμ φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρο της τόσο τον Φώτη Ιωαννίδη όσο και τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Ο Ιωαννίδης πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις και έχει τραβήξει το βλέμμα πολλών ομάδων πάνω του.

Από την πλευρά του, ο Βαγιαννίδης κάνει μια μέτρια σεζόν όμως μιλάμε για ένα παίκτη με εξαιρετικά στοιχεία ο οποίος έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα.

Οι Γερμανοί τσεκάρουν και τις δυο περιπτώσεις ενόψει του καλοκαιριού με τα δεδομένα πάντως για τη κάθε περίπτωση να είναι διαφορετικά.

Στη περίπτωση του Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός έχει γνωστοποιήσει ότι δεν πρόκειται να πουλήσει τον Έλληνα φορ το φετινό καλοκαίρι ενώ δεν πρόκειται να μπει σε καμιά συζήτηση με ποσά λιγότερα των 20 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το sportdog, οι άνθρωποι της Χόφενχαϊμ δεν πρόκειται να ασχοληθούν με τον Ιωαννίδη με αυτά τα ποσά καθώς τον κοστολογούν από 11 εώς 15 εκατ. ευρώ.

Με αυτά τα χρήματα όμως ο Ιωαννίδης δεν πρόκειται να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τη περίπτωση του Βαγιαννίδη, εδώ τα δεδομένα είναι σίγουρα διαφορετικά όμως ούτε εδώ ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να πουλήσει τον παίκτη αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Σίγουρα δεν μιλάμε για τα ποσά που ακούγονται για τον Ιωαννίδη όμως και ο Βαγιανννίδης αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ για τον Παναθηναϊκό ο οποίος πιστεύει πολύ τον παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση, για να πουληθεί κάποιος παίκτης θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να ικανοποιηθεί στο 100%.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News