Παναθηναϊκός: Μεταγραφή... χειμώνα ο Πολωνός!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2 (6-5): Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Εξαιρετικός σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι, του ανήκουν πολλά credits για τη νίκη επί της ΑΕΚ αν και δεν πιέστηκε, όσο στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ακόμα και στην ήττα με 2-3 από τους πρωτοπόρους πάλι ο Πολωνός ήταν σούπερ και τα τρία γκολ που δέχθηκε τον αδικούν.

Απέναντι στην ομάδα του Αλμέιδα ότι πήγε προς την εστία το “καθάρισε”. Η θέση του τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντική.

Ο γκολκίπερ πρέπει να εγγυάται πως θα βγάλει αυτά που ανήκουν στην δικαιοδοσία του, θα πάρει τις σωστές αποφάσεις χωρίς να εντυπωσιάσει, αυτό ακριβώς που έκανε στην αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους ο παίκτης που δείχνει ότι είναι world class.

Μπράβο στον Φατίχ Τερίμ για την απόφασή του να τον φέρει και να τον κάνει δίδυμο με τον ,επίσης πολύ καλό, Γιούρι Λοντίγκιν, συνεχίζοντας την παράδοση του τριφυλλιού που σπανιότατα στη θέση κάτω από τα δοκάρια είχε πρόβλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News