Παναθηναϊκός: Πίστεψε την ανατροπή και τα ΚΑΤΑΦΕΡΕ!

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Όταν ο Βίντα δεν άφησε να πάει χαμένη η γκάφα Χουάνκαρ όλα έγιναν σε συνθήκες όπου δεν υπήρχε το δικαίωμα για δεύτερη σκέψη.

Ο Παναθηναϊκός εκείνη τη στιγμή δεν είχε τίποτα να υπερασπιστεί αλλά και τίποτα να χάσει. Έκανε το παιχνίδι του και δικαιώθηκε.

Αν και αρχικά φαινόταν πως τα είχε όλα εναντίον του, το γεγονός δημιούργησε το βάρος του “πρέπει”.

Πρέπει να τα καταφέρω, πρέπει να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου γιατί δεν γίνεται να χάσω δεύτερο σερί ματς σπίτι μου.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το να σου περάσει φόβος από το μυαλό δικαιολογείται, το να σκεφτείς να μην παίξεις είναι καταστροφικό.

Το είδαμε σε παιχνίδια με αδύναμους αντιπάλους, όπου η Λαμία και η Κηφισιά σε έκαναν να τρέχεις και να μην φτάνεις μέσα στη Λεωφόρο.

Σε εκείνα τα ματς ενώ μπορούσες να “σκοτώσεις” τον αντίπαλο δεν το έκανες, επέλεξε να πας σε μπλαζέ και συντηρητική λογική κάτι που πλήρωσες πανάκριβα.

Κόντρα στη νταμπλούχο ήταν και το κίνητρο πολύ πιο αυξημένο, είχε προηγηθεί και η τριάρα από τον ΠΑΟΚ, οπότε θέλοντας και μη αποφάσισες να ΠΑΙΞΕΙΣ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News