Παναθηναϊκός: Επιστροφή Σπόραρ - Δύο απόντες

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Σπόραρ - Δύο απόντες

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη σημερινή του προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με τον Αντράζ Σπόραρ να επιστρέφει στη δράση.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη σημερινή του προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Άρη με τους παίκτες να κάνουν κυρίως ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας αλλά και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Από εκεί και πέρα ο Αντράζ Σπόραρ επέστρεψε στις προπονήσεις την ίδια ώρα που οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα έμειναν εκτός.

Αναλυτικά:

Επιστροφή για τον Σπόραρ.

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Άρη.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στο πρόγραμμα της ομάδας εντάχθηκε και ο Άντραζ Σπόραρ. Αντίθετα, ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ο Σένκεφελντ, ενώ απών λόγω ίωσης ήταν ο Αϊτόρ. Το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News