Σκάουτ Αργκούριο: «Κάλη αίσθηση του γκολ ο Ιωαννίδης, μπορεί να παίξει στη Serie A»

Παναθηναϊκός: Πλάνο για πάνω από 1 εκατ. ευρώ σε Ιωαννίδη

O Ιταλός σκάουτ και αθλητικός διευθυντής, Κρίστιαν Αργκούριο μίλησε στο «sdna.gr» για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Ιταλός σκάουτ και αθλητικός διευθυντής, Κρίστιαν Αργκούριο, ο οποίος διαθέτει τεράστια εμπειρία, μίλησε στο «sdna.gr» για τον Φώτη Ιωαννίδη και παράλληλα ανέφερε τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θεωρώ πως ο Ιωαννίδης είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής με πολύ μεγάλες δυνατότητες κάτι που φαίνεται ειδικά στη φετινή σεζόν. Διαθέτει πολύ καλή φυσική κατάσταση, δυνατό κορμί για στράικερ, σουτάρει και έχει αίσθηση του γκολ.

Δεν μου προκαλεί εντύπωση πως τον παρακολουθούν η Λάτσιο, αλλά και άλλες ιταλικές ομάδες. Η άποψη μου είναι πως μπορεί να αγωνιστεί στη Serie Α, όχι μόνο σε μια ομάδα μεσαίας δυναμικής, αλλά και σε σύλλογο που μπορεί να πρωταγωνιστήσει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News