Παναθηναϊκός: Το... διπλό σενάριο με Αράο

Παναθηναϊκός: Στην πρώτη δεκάδα με 6 εκατ. ευρώ ο Αράο

Ο Φατίχ Τερίμ δεν έχει αποφασίσει ακόμα πως ακριβώς θα χρησιμοποιήσει τον Γουίλιαν Αράο, ωστόσο τα σενάρια είναι δύο για το ματς με τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος με τον Φατίχ Τερίμ να οργανώνει το πλάνο του, για να αντιμετωπίσει τους κιτρινόμαυρους.

Από εκεί και πέρα οι σκέψεις αναφορικά με τον Γουίλιαν Αράο είναι δύο. Αρχικά να παραμείνει στο κέντρο, όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και στα στόπερ να βρεθεί ο Σαμέτ Ακαϊντίν, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά απέναντι στον Λιβάι Γκαρσία.

Ωστόσο δυνατά παίζει το σενάριο να δούμε τον Βραζιλιάνο ως αριστερό στόπερ δίπλα στον Τιν Γεντβάι και τον Ρουμπέν Πέρεθ να επιστρέφει στην ενδεκάδα του Τριφυλλιού ως βασικός παίζοντας στο «6».

Οι υπόλοιπες θέσεις, πλην Παλάσιος που επιστρέφει δεξιά στην επίθεση, αναμένεται να είναι με τα ίδια πρόσωπα που είδαμε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ διότι ο Τερίμ έμεινε ευχαριστημένος και δε θέλει να ανακατέψει την τράπουλα δίχως λόγο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News