Καρούλιας: «Πολύ σωστός τακτικά ο Παναθηναϊκός, καταπληκτικό παιχνίδι από Ιωαννίδη»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

"Το μέλλον του Παναθηναϊκού δείχνει αισιόδοξο"

Αναλυτικά όσα είπε στοMetropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ μπαίνει του… σκοτωμού στα παιχνίδια της, κυκλοφορώντας τη μπάλα γρήγορα και κάθετα. Μπορεί να ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό αλλά έχει πολλές πιθανότητες για τον τίτλο του πρωταθλήματος».

Προσθέτοντας: «Ήταν πολύ σωστός ο Παναθηναϊκός και τακτικά, ωστόσο όλα αυτά βοηθήθηκαν από το καταπληκτικό παιχνίδι του Ιωαννίδη, έσπαγε τη μπάλα, σκόραρε το δεύτερο γκολ, είχε συνεισφορά στο πρώτο και ήταν εξαιρετικός. Ο Παναθηναϊκός μας έχει συνηθίσει σε πολύ καλά αποτελέσματα και την επόμενη εβδομάδα να μην έχει την ίδια εικόνα και αν το διαχειριστεί σωστά , μπορεί να έχει τις ίδιες πιθανότητες με τους άλλους δύο».

Όσο για το ντέρμπι Δικεφάλων, σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ με έχει εντυπωσιάσει με το παιχνίδι του, όπως και με τον Παναθηναϊκό, θα έλεγα πως η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα στην αναμέτρηση ωστόσο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr