Παναθηναϊκός: Φέρνει τα πάνω - κάτω το Τριφύλλι...

Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Ωραία θα ήταν να είχε σκοράρει ο Μπερνάρ στη φάση του δοκαριού, να μην περνάγαμε το άγχος των τελευταίων λεπτών όπου νομίζαμε ότι οι καθυστερήσεις βάστηξαν…μισή ώρα!

Τέλος καλό, όλα καλά, με τον Παναθηναϊκό επί Τερίμ να έχει κάνει πλέον establish στο status της πιο μαχητικής ομάδας στην χώρα.

Αυτής που γιγαντώνεται και βγάζει τα περισσότερα πολεμικά ένστικτα όταν κληθεί να δώσει μάχη για τη ζωή της. Μια ματιά στο πρόσφατο παρελθόν θα σας πείσει.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πυγμάχος που λαμβάνει μέρος σε αγώνες με γυμνά χέρια και έχει αναπτύξει μια στενή, ιδιόμορφη σχέση με τον πόνο.

Εξ ου και τα αντανακλαστικά που παρουσιάζει όταν η πίεση χτυπάει κόκκινο.. Δε φοβάται να χάσει, δε φοβάται να πεθάνει. Θα το κάνει όμως όρθιος.

Αυτή η αύρα έχει μπει για τα καλά στο μυαλό των αντιπάλων και αποτελεί το μεγαλύτερο σύμμαχο των πρασίνων οι οποίοι , ωστόσο, ακόμα κλαίνε τους βαθμούς που έχασαν από Κηφισιά και Λαμία.

Η αυτοκαταστροφικότητα δεν χάνεται από την μια στιγμή στην άλλη και δυστυχώς την κουβαλά κι αυτή ο σύλλογος μετά από τόσους τίτλους που έχουν χαθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News