Σηφάκης: «Αυτό που έκανε η ΑΕΚ ήταν "αυτοκτονικό"»
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σηφάκης μέσω της εφημερίδας «Live Sport» στάθηκε στην τακτική της ΑΕΚ στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:
Ξανά όλοι “μέσα” στο πρωτάθλημα! Ο ορθολογικός Παναθηναϊκός νίκησε δίκαια την ΑΕΚ με ανατροπή, έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου και πλέον η Ένωση παίζει “τελικό” με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή… Οι Πράσινοι ήταν χθες σαν τον φοίνικα και αναγεννήθηκαν από τις στάχτες τους. Ίσως το πιο εντυπωσιακό ημίχρονο με τον Τερίμ στον πάγκο. Καλύτερο και από αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. με ηγέτες τους πολύ καλούς Μπακασέτα και Ιωαννίδη (έκανε ίσως το κορυφαίο ημίχρονο της καριέρας του), ανέτρεψαν το σκορ, ανέβασαν την ψυχολογία τους και έβγαλαν στη φόρα όλα τα αμυντικά κενά της ΑΕΚ, που χθες… ούρλιαζαν.
Αυτό που έκανε η ΑΕΚ ήταν “αυτοκτονικό”! Δεν μπόρεσε να βρει απαντήσεις στον έξοχο Ιωαννίδη και στην τριάδα Μπερνάρ-Αράο-Τσέριν. Λογικό ήταν η ΑΕΚ να πιέσει πολύ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά αυτή τη φορά ο Τερίμ διάβασε καλά το ματς. Η ΑΕΚ εγκλωβίστηκε και παρά τις μαζεμένες αλλαγές του Αλμέιδα, δεν έφτιαξε ούτε μία κλασική ευκαιρία κι αυτό πρέπει να την προβληματίσει ενόψει της συνέχειας.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καταγγελία Παναθηναϊκού για Ταϊρίκ Τζόουνς - Ο λόγος
- Η απόφαση Γιαννακόπουλου για το Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός
- Νίκη στη Βαρκελώνη, ήττα της Ρεάλ στο ΣΕΦ: Το ιδανικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό
- «Όχι για μανάδες» - Η φοβερή κίνηση του Τεττέη στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ
- «Σε αυτή τη διοργάνωση θα παίξει ο Παναθηναϊκός - Το γκρουπ δυναμικότητας»