Σηφάκης: «Αυτό που έκανε η ΑΕΚ ήταν "αυτοκτονικό"»

Σηφάκης: «Αυτό που έκανε η ΑΕΚ ήταν "αυτοκτονικό"»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σηφάκης μέσω της εφημερίδας «Live Sport» στάθηκε στην τακτική της ΑΕΚ στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Ξανά όλοι “μέσα” στο πρωτάθλημα! Ο ορθολογικός Παναθηναϊκός νίκησε δίκαια την ΑΕΚ με ανατροπή, έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου και πλέον η Ένωση παίζει “τελικό” με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή… Οι Πράσινοι ήταν χθες σαν τον φοίνικα και αναγεννήθηκαν από τις στάχτες τους. Ίσως το πιο εντυπωσιακό ημίχρονο με τον Τερίμ στον πάγκο. Καλύτερο και από αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. με ηγέτες τους πολύ καλούς Μπακασέτα και Ιωαννίδη (έκανε ίσως το κορυφαίο ημίχρονο της καριέρας του), ανέτρεψαν το σκορ, ανέβασαν την ψυχολογία τους και έβγαλαν στη φόρα όλα τα αμυντικά κενά της ΑΕΚ, που χθες… ούρλιαζαν.

Αυτό που έκανε η ΑΕΚ ήταν “αυτοκτονικό”! Δεν μπόρεσε να βρει απαντήσεις στον έξοχο Ιωαννίδη και στην τριάδα Μπερνάρ-Αράο-Τσέριν. Λογικό ήταν η ΑΕΚ να πιέσει πολύ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά αυτή τη φορά ο Τερίμ διάβασε καλά το ματς. Η ΑΕΚ εγκλωβίστηκε και παρά τις μαζεμένες αλλαγές του Αλμέιδα, δεν έφτιαξε ούτε μία κλασική ευκαιρία κι αυτό πρέπει να την προβληματίσει ενόψει της συνέχειας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News