Χελάκης: «Ο Ιωαννίδης εξέθεσε τον δυστυχή Μουκουντί»

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης ανέφερε μέσω της εφημερίδας «Sportday» τη δική του άποψη για το χθεσινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Χελάκης ανέλυσε μέσω της εφημερίδας «Sportday» την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ κι εκεί που στάθηκε περισσότερο απ’ όλα ήταν στην εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος εξέθεσε, όπως ανέφερε, τον Μουκουντί.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Δύο παιχνίδια είδαμε στη Λεωφόρο, διαφορετικά μεταξύ τους. Ένα στο πρώτο ημίχρονο κι ένα άλλο στο δεύτερο. Αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα ήταν το πρώτο που αποτέλεσε και διαφήμιση του αθλήματος. Ο Παναθηναϊκός αν και βρέθηκε νωρίς με την πλάτη στον τοίχο κατάφερε μία σπουδαία ανατροπή παίζοντας με ασίγαστο πάθος. Αυτό αποτυπωνόταν με ενέργεια στις κινήσεις του, με διαφορά πρώτου παίκτη του γηπέδου τον Ιωαννίδη. Έχω την αίσθηση ότι με τη χθεσινή του εμφάνιση ο 24χρονος επιθετικός αύξησε κι άλλο την ήδη υψηλή χρηματιστηριακή του αξία. Αλώνισε μόνος του την κιτρινόμαυρη άμυνα και σκόρπισε στους πέντε ανέμους τον δυστυχή Μουκουντί, τον οποίο εξέθεσε ειδικά στη φάση του νικητήριου γκολ.

Κοντά σε απόδοση ο Ακαϊντίν που κατάφερε να περιορίσει αισθητά τον Λιβάι και ο Μπακασέτας που νωρίς έβγαλε τη θηλιά από τον λαιμό της ομάδας του με το όμορφο γκολ που πέτυχε… Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τερίμ τράβηξε τον Αράο ως τρίτο στόπερ και παρέδωσε οικειοθελώς τα ηνία του παιχνιδιού στην Ένωση. Καθολική υπεροχή της ομάδας του Αλμέιδα αλλά μηδενική αποτελεσματικότητα… Οι Πράσινοι έστω και λαβωμένοι ξαναμπήκαν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ έχει να γιατρέψει τις πληγές της και να πάρει οπωσδήποτε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News