Παναθηναϊκός: Επίσημη θέση της Λάτσιο για Ιωαννίδη - Τι λένε οι Ιταλοί

Παναθηναϊκός - Ρεν 1-2: Τα highlights από την ήττα στην Λεωφόρο

Ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο, Άντζελο Φαμπιάνι μίλησε στο «sdna.gr» και φρόντισε να βάλει σε μια τάξη τα πράγματα περί Λάτσιο και Φώτη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με προηγούμενα δημοσιεύματα που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, η Λάτσιο ενδιαφερόταν ενεργά για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη και μάλιστα είχε μπει σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό.

Λίγες μέρες μετά από τη συγκεκριμένη είδηση, ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο, Άντζελο Φαμπιάνι μίλησε στο «sdna.gr» προκειμένου να βάλει σε μια σειρά τα πράγματα και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Πιο αναλυτικά ο Άντζελο Φαμπιάνι διέψευσε το ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον Φώτη Ιωαννίδη λέγοντας πως ο σύλλογος δεν ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αυτό που μπορώ να σας πω σχετικά με τα δημοσιεύματα για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού είναι πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Γνωρίζω τον παίκτη, αλλά δεν ισχύουν όσα γράφονται για πρόταση και επαφές».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News