Παναθηναϊκός-Ακαϊντίν: Από τη μουρμούρα στην αποθέωση!

Ακαϊντίν: «Είναι πολύ καλός ο Γκαρσία, αλλά έχω παίξει και με καλύτερους»

Ο Φατίχ Τερίμ στο χθεσινό ντέρμπι αποφάσισε ν’ αλλάξει το δίδυμο στα στόπερ του και να χρησιμοποιήσει εκεί τον Σαμέτ Ακαϊντίν, ο οποίος πραγματοποίησε κορυφαίου επιπέδου εμφάνιση.

Ο Φατίχ Τερίμ μετά το κακό κοουτσάρισμα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, κόντρα στον ΠΑΟΚ και την ήττα που ήρθε σ’ εκείνο το ματς, αποφάσισε ν’ αλλάξει ορισμένα πράγματα και να βοηθήσει με την τακτική του τον Παναθηναϊκό να πάρει το ματς.

Ο Τούρκος προπονητής έκανε ένα μαεστρικό κοουτσάρισμα και του βγήκαν όλες οι αποφάσεις που πήραν στο τέλος της ημέρας.

Συγκεκριμένα μια απ’ αυτές ήταν η χρησιμοποίηση του Σαμέτ Ακαϊντίν στο βασικό σχήμα της ομάδας και δίπλα στον Τιν Γεντβάι.

Η απόφαση αυτή εμπεριείχε ρίσκο, καθώς ο Τούρκος με τον Κροάτη στόπερ δεν έχουν αγωνιστεί ξανά μαζί, όμως εκ του αποτελέσματος ο Τερίμ δικαιώθηκε πανηγυρικά και κυρίως με την τρομερή εμφάνιση του Ακαϊντίν.

Ο Τούρκος στόπερ πραγματοποίησε ένα γεμάτο παιχνίδι, ήταν αποφασιστικός και γρήγορος στις αντιδράσεις του με αποτέλεσμα να… εξαφανίσει τον Λιβάι Γκαρσία μέχρι να τον αποσύρει από το ματς ο Ματίας Αλμέιδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News