Η στιγμή που ο Αλμέιδα... υποκλίνεται στον Ιωαννίδη: «Απολαύστε τον, μην τον τιμωρείται» (vid)

Αλμέιδα: «Πολύ πικρή γεύση...» - Οι δηλώσεις μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ο κορυφαίος παίκτης της χθεσινής αναμέτρησης με την ΑΕΚ γνωρίζοντας απ’ όλους την αποθέωση.

Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στο καλύτερο φεγγάρι της καριέρας του και δείχνει ότι μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας που κάνει για τίτλο ο Παναθηναϊκός.

Μάλιστα ακόμη κι ο Ματίας Αλμέιδα υποβλήθηκε στο μεγαλείο του με δηλώσεις που έκανε, όταν ρωτήθηκε για τον φορ του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Επειδή όμως υπήρξα και ποδοσφαιριστής, μπαίνω στη θέση του: μετά από δυο λάθη, αν είσαι σε ντέρμπι και στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάς ότι περνάει ο χρόνος δεν έχουν όλοι την ηρεμία να βρουν ελεύθερους χώρους. Εχει να κάνει με την αίσθηση, με τη διάθεση. Ίδια μάχη που έδινε ο ΠΑΟ να διώξει τις φάσεις και κυρίως λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον επιθετικό που έχει. Πως σε μία επίθεση μπορεί να τα καταφέρει. Ο ΠΑΟ έχει έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή. Είναι και Έλληνας, οπότε απολαύστε τον. Μην τον τιμωρείται».

Δείτε το βίντεο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News