Παναθηναϊκός: Μεγάλο πλην η απουσία Παλάσιος

Παναθηναϊκός: Πρώτα τελείωσε το παιχνίδι και μετά ήρθαν οι πίτσες!

Σημαντική η απουσία του Παλάσιος απόψε. Είναι ο μόνος εξτρέμ που σκοράρει με μια άλφα συνέπεια, πασάρει και δεν αφήνει ποτέ τον μπακ του ακάλυπτο.

Ο Αργεντινός ανήκει στην κάστα ποδοσφαιριστών που μοιράζονται μια κοινή αντίληψη για το ποδόσφαιρο – είναι σαν απόφοιτοι της ίδιας σχολής, ίσως και της ίδιας τάξης.

Το σημαντικότερο μάθημα που διδάχτηκαν ήταν ο αλτρουισμός, η χαρά δηλαδή να παίζεις για τον συμπαίκτη για το σύνολο και κατόπιν να κοιτάς την προσωπική σου προβολή.

Ο “Τούκου” είναι από τους καλύτερους συμπαίκτες που μπορούν να σου παρουσιαστούν. Υπόδειγμα επαγγελματία σε μια καριέρα που θα μπορούσε να είχε αποκτήσει περισσότερη βαρύτητα αν αποφάσιζε μικρότερος να έρθει Ευρώπη.

Ο Αργεντινός δεν παίζει απλά ποδόσφαιρο – κάνει κάτι σπουδαιότερο: διδάσκει πως παίζεται η θέση του εξτρέμ κι ας μην έχει φανταχτερά νούμερα.

Διδάσκει και εκτός αγωνιστικού χώρου, παραμένοντας σεμνός, ταπεινός και κύριος: κανείς δεν θυμάται μια αντίδρασή του, μια πονηριά του, μια μπαμπεσιά!

Ακόμα και τόσο καιρό που η ΠΑΕ δεν τον έχει ενοχλήσει καν για ανανέωση συμβολαίου μπαίνει στο γήπεδο και δίνει ότι έχει δίχως παράπονα και δίχως μισόλογα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News