Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Ούγκο;

Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Ούγκο;

Ο Βίτορ Ούγκο δεν αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, καθώς έχει μείνει εκτός πλάνων του προπονητή του.

Ο Βίτορ Ούγκο αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού το φετινό Γενάρη προκειμένου να προσθέσει ορισμένες λύσεις στην άμυνα του Παναθηναϊκού, η οποία είχε πάρα πολλά προβλήματα μέχρι εκείνο το σημείο.

Ο Φατίχ Τερίμ για να γίνει αυτή η μεταγραφή έδωσε πρώτα το «οκ», καθώς η διοίκηση περίμενε το πράσινο φως από τον τεχνικό του Τριφυλλιού. Κάτι που σημαίνει ότι ο Τούρκος τεχνικός υπολόγιζε κανονικά στον Βραζιλιάνο για το κέντρο της άμυνας.

Παρ’ όλα αυτά στα τελευταία δύο παιχνίδια ο Ούγκο όχι μόνο δεν αγωνίζεται, έτσι κι αλλιώς δεν ήταν βασικός, αλλά δε βρίσκεται ούτε στην αποστολή της ομάδας με αποτέλεσμα να έχει μπει στο περιθώριο.

Θυμίζουμε ότι δεν είναι στην αποστολή του Τριφυλλιού ούτε για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ απόψε το βράδυ (21:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Από εκεί και πέρα η συγκεκριμένη τακτική που ακολουθεί ο Τερίμ έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη, καθώς φαινόταν πως ο Ούγκο ήρθε προκειμένου να υπολογίζεται κανονικά και ν’ αποτελεί μια σημαντική λύση στα στόπερ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News