Γέντβαι: «Σπριντάρει πολύ η ΑΕΚ, να κάνουμε το ίδιο που κάναμε με τον ΠΑΟΚ»

Γέντβαι: «Σπριντάρει πολύ η ΑΕΚ, να κάνουμε το ίδιο που κάναμε με τον ΠΑΟΚ»

Ο Τιν Γεντβάι μίλησε για τα σημεία κλειδιά του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό και τα “σημάδια” που άφησε η ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κροάτης στόπερ στην Cosmote TV:

-Tι σημαίνει η ήττα με τον ΠΑΟΚ και το ντέρμπι που έρχεται με αντίπαλο την ΑΕΚ:

«Την κάθε ήττα είναι δύσκολο να τη… χωνέψεις. Όμως αύριο (σ.σ. σήμερα) είναι ένα καινούργιο παιχνίδι. Κάναμε συναντήσεις, είχαμε συνομιλίες, αναλύσαμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ανήκει πλέον στο παρελθόν, πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά που πρέπει να κάνουμε αύριο (σ.σ. σήμερα). Ξέρουμε τι σημαίνει. Θα πάμε σ’ έναν νέο αγώνα, μια νέα «μάχη» και θα βάλουμε τα δυνατά μας».

-Για να καταφέρετε να πάρετε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, ποιος θεωρείς πως θα είναι το «κλειδί» της αναμέτρησης;

«Όλοι γνωρίζουμε πως η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με φυσική κατάσταση. Τρέχει πολύ, σπριντάρει πολύ, έχουν πολύ καλή επιθετική και αμυντική μετάβαση και χρειάζεται να κάνουμε το ίδιο που κάναμε με τον ΠΑΟΚ.

Να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά να μην αφήσουμε τις μικρές… στιγμές να μας «τιμωρήσουν». Νομίζω πως παρά την ήττα παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν πετύχαμε γκολ και από την άλλη δεχθήκαμε.

Είναι κάτι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο, αλλά με την ΑΕΚ γνωρίζουμε τι να περιμένουμε.

Αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και στόχος μας είναι να παίξουμε σ’ αυτόν τον αγώνα με τους δικούς μας όρους. Να ελέγξουμε τον ρυθμό, την κυκλοφορία της μπάλας και στο τέλος να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News